Το συνεργείο μας

  • Our Company
  • Our Team
  • Our Team
  • Our Team
  • Our Team

Εμπειρία - Τεχνογνωσία - Εγγύηση

Το συνεργείο Albert Velcani ιδρύθηκε περίπου 25 χρόνια πρίν
από τον Alberto Velcani. Χώρος δραστηριοποίησης του συνεργείου μας αποτελεί πρωτίστως η σωστή αισθητική όλων των κτηριών εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Ασχολούμαστε με ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες αλλά και την τοποθέτηση Ταπετσαριών σε Σπίτια Καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, κτίρια γραφείων, εργοστάσια αλλά και αποθηκευτικών χώρων.. Η εταιρεία κατέχει αξιοσημείωτη θέση στον κλάδο λόγω της συνέπειας και της ποιότητας που διακρίνει τη το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της. Τα τελευταία χρόνια το συνεργείο Albert Velcani επέκτεινε την δραστηριότητα της, στις μονόσεις με την Θερμοπρόσοψη αλλά και τοποθέτηση Γυψοσανίδων, αλλά και στην πολύ εξειδικευμένη τεχνική Πατητή Τσιμεντογωνία.

Χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα στον τομέα μας και εγγυούμαστε το αποτέλεσμα κάθε εργασίας εντός και εκτός του χώρου σας.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της εξειδίκευσης στη διακόσμηση (κατασκευή) και αξιοποιώντας τις γνώσεις που μας προσφέρουν τα σεμινάρια που χαρακτηρίζονται από καινοτομία, σας παρουσιάζουμε αξιόπιστες προτάσεις,
έτσι ώστε οι δουλειές μας να γίνονται βάση τεχνικής και όχι τύχης.