Δραστηριότητες

Μελέτη

Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας για να τον μελετήσουμε και να δουμε όλες του τις ιδιαιτερότητες, ίσως η πιο σημαντική διαδικασία πρίν την ανάληψη του έργου.

Προσφορά

Ακούμε τη ζητάτε, τα υλικά που χρειάζονται και έπειτα αποφασίζουμε πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον μια πολύ καλή άλλα ρεαλιστική τιμή

Σχεδιασμός

Με την εμπειρία μας ξέρουμε ακριβώς πως να ξεκινήσουμε την διαδικασία ώστε να μην υπάρχει καθυστέριση και το αποτέλεσμα να είναι το αναμενόμενο.

Προεργασία

Η προεργασία είναι το σημαντικότερο βήμα στη δουλειά μας χάρη σε αυτή κρίνεται σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του έργου και χρονική του αντοχή.

Στοκάρισμα

Χρησιμοποιούμε ειδικό μηχάνημα για μεγαλύτερη αποροφοιτητκότητα χωρίς σκόνη και πιο λείο αποτέλεσμα, αντίθετα το στοκάρισμα με το χέρι έχει αδυναμίες .

Τρίψημο

Και η διαδικασία της τριβής γίνεται με ειδικό μηχάνημα, τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά και βοηθούν πολύ στην τελειοπήοιση του έργου.

Αστάρομα

Σε αυτή την διαδικασία μεγάλο ρόλο παίζουν τα υλικά που χρησιμοποιούμε, η καλύτερη ποιότητα είναι κανόνας στην δουλειά μας, σε κάθε έργο μας.

1 Πέρασμα χρώμα

Περνάμε με το χρώμα επιλογής σας (πρώτο χέρι) για να μας βοηθήσει να δούμε ατέλειες και εσάς να δείτε τους χρωματισμούς πρίν προχωρήσουμε.

Ψηλό στοκάρισμα

Εφόσον ελένξουμε με φωτισμό τους τοίχους, για να δούμε αν υπάρχουν ατέλειες πραγματοποιούμε το ψιλό στοκάρισμα, έτσι τελειοποιούμε την εργασία μας .

2 Πέρασμα χρώμα

Εδώ πλέον αρχίζει και φαίνεται η δουλειά μας, με ειδικό εργαλείο για να αποφύγουμε κάθε ατέλεια, βάφουμε και αναδεικνύουμε τον χώρο σας..

Τεχνοτροπία με χρώμα

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη εργασία που γίνεται άμα ζητηθεί, λίγοι μπορούν να πετύχουν σωστό αποτέλεσμα και εμείς είμαστε απο αυτούς στο χώρο.

Πατητή τσιμεντογωνία

Μια αρχαία μέθοδος τώρα πια είναι και η πιο εντυπωσιακή, για κάθε χώρο για κάθε γούστο και τιμή, καταπληκτική τεχνοτροπία που θα σας εντυπωσιάσει.